zondag, april 14, 2024
More

  Laatste berichten

  3x teamuitjes in de winter

  Wil je deze winter iets organiseren met je collega’s, maar weet je niet zo goed wat? In de zomer kies je al gauw voor een leuke activiteit in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue of een sportieve activiteit. Wat moet je nu doen als het buiten koud is? Ook in de winter is er gelukkig veel keuze uit leuke teamuitjes. Zo is het mogelijk om een indoor activiteit te doen, maar er zijn ook een aantal leuke winterse uitjes. Hieronder vind je onze top 3 teamuitjes in de winter: origineel, leuk en niet koud!

  1. Escape room

  De escape room kon natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Een escape room is altijd goed, in de zomer én de winter. Je hebt namelijk geen last van de kou of regen. Bovendien is het een van de beste teambuilding activiteiten om te doen. Het doel is namelijk om binnen één uur tijd uit een ruimte te ontsnappen. Dit doen jullie door verschillende puzzels op te lossen. Maar het belangrijkste is samenwerken. Zonder samenwerken gaat het jullie niet lukken om op tijd de escape room te verlaten. 

  2. Après-ski spelletjesavond

  Als je wel eens op wintersport bent geweest, weet je dat er niks gezelliger is dan de Après-ski. Maar voor deze gezelligheid hoef je echt niet naar een het buitenland. Je kunt ook gewoon een Après-ski teamuitje organiseren! Drink een glaasje glühwein bij de open haard en doe vervolgens een aantal leuke spellen. 

  Heb je zelf geen tijd om een uitje te organiseren? Maar lijkt een Après-ski avond je wel wat? Flitz Events organiseert ieder jaar verschillende Winterwonderland activiteiten. Tijdens Winter Wonderland vieren jullie feest in een ruimte vol winters plezier. Je gaat onder andere bierpul schuiven, langlaufen en ijspegels vangen. Een dag vol gezelligheid. 

  schaatsen

  3. Schaatsen

  Wil je een actief teamuitje organiseren? Je kunt natuurlijk met z’n allen een workout volgen, maar het is misschien leuker om iets in het winter thema te doen. Schaatsen is een perfect winters uitje! Ga leuk een aantal rondjes schaatsen op de schaatsbaan en sluit af met warme chocomel. Of kies voor ijshockey als je er een echt teambuilding uitje van wilt maken.

  Helaas kunnen we niet iedere winter op natuurijs schaatsen. Maar als dit wel het geval is, kun je natuurlijk naar een outdoor schaatsbaan in de buurt gaan. Of ga bijvoorbeeld naar een natuurgebied.

  Latest Posts

  Mis dit niet!