maandag, juli 22, 2024
More

  Laatste berichten

  Achteraf te betalen online betaalmethoden

  Welke methoden zijn er om achter te betalen? Afterpay, Biller, Billing en Klarna zijn betaalmethoden waar u achteraf kunt betalen. Hier staan vier verschillende diensten op voor u op een rijtje:

  Afterpay

  Achteraf betalen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

  Met AfterPay in uw webshop kunnen de klanten de producten achteraf betalen. Met andere woorden: eerst zien, dan betalen. Betalen via deze betaalmethode lijkt veel op de oude acceptgiro. In dit geval heeft u alleen een betalingsgarantie en zorgt AfterPay voor de facturatie. U loopt als ondernemer geen risico dat u uw geld niet ontvangt nadat het product is verzonden. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor de betaalmethoden van AfterPay.

  Biller

  Achteraf betalen exclusief voor B2B bedrijven in meerdere landen.

  Biller is een betaalmethode die webwinkels helpt hun afrekenprocessen te verbeteren. De voordelen zijn aanzienlijk, denk aan hogere acceptatiepercentages, snellere kredietcontroles, verbeterde cashflow en flexibele betalingsvoorwaarden voor kopers. Dankzij de Pay. integratie kunt ook u nu in één klik Biller toevoegen aan uw kassa.

  Billink

  B2B en B2C achteraf betalen in Nederland en België.

  Online detailhandel is een bloeiende industrie, en met goede reden. Het biedt shoppers gemak en een grote verscheidenheid aan producten om uit te kiezen. Echter, een probleem waar online retailers mee te maken krijgen is het verlaten winkelkarretje. Dit gebeurt wanneer een klant artikelen aan zijn winkelwagentje toevoegt, maar de aankoop niet afrondt.

  Dit kan duur zijn voor winkeliers, omdat zij potentiële omzet mislopen. Om dit probleem te bestrijden, wenden veel retailers zich tot post-payment oplossingen. Een dergelijke betalingsoplossing is Billink.

  Klarna

  Grootste aanbieder in achteraf betalen.

  Met Klarna kunt u uw klanten een soepele betalingservaring bieden. Dit is de betaalmethode die veel klanten prettig vinden, zodat u uw conversie verhoogt en vaak de orderwaarde verhoogt. Klarna is een betaalmethode waarbij u direct betaald krijgt, maar uw klanten achteraf betalen. U kunt Klarna betaling eenvoudig aanbieden met Pay. in uw webshop.

  Latest Posts

  Mis dit niet!