dinsdag, juli 16, 2024
More

  Laatste berichten

  De beste tankpassen voor internationale zakenreizen

  Steeds meer ondernemers doen internationaal zaken en reizen daarom dus ook de hele wereld rond. Het belang van goed vervoer en een degelijke tankpas is daarom ook gegroeid. Zowel voor ZZP’ers als voor MKB’ers met een wagenpark kan het handig zijn om een unieke laadpas in bezit te hebben. Laten we eens kijken wat zo’n internationale tankpas precies is en welke de beste zijn die je kunt gebruiken voor internationale zakenreizen. Lees verder!

  De voordelen van een internationale tankpas

  Een internationale tankpas is handig voor mensen die veel reizen voor hun werk. Hiermee kun je makkelijk benzine betalen in andere landen zonder gedoe met geld wisselen of contant betalen. Ook kun je met de juiste tankpas vaak voordelige prijzen krijgen en handige rapporten ontvangen over je uitgaven. Je kunt deze tankpas aanschaffen in Nederland, zowel online als in de winkel.

  MKB Brandstof: de internationale tankpas

  Veel zakenreizigers kiezen voor de internationale tankpas van MKB Brandstof. Hiermee kun je in veel Europese landen tanken, inclusief de Benelux. Er zijn meer dan 50.000 tankstations die deze pas accepteren, vooral via het DKV-netwerk, dus het is makkelijk te gebruiken tijdens je reizen.

  Kosten en tarieven

  Het gebruik van de internationale tankpas van MKB Brandstof is niet duur en je kunt duidelijk zien wat je betaalt. Je betaalt slechts €1,90 per maand extra bovenop je normale maandelijkse kosten. Soms kunnen er extra kosten zijn als je in het buitenland tankt. Dit ligt maar net aan het land en het soort brandstof dat je gebruikt. Maar het handige is dat je dezelfde pas kunt gebruiken om te tanken, parkeren en zelfs je auto te wassen.

  Het Europese tanknetwerk

  Met de internationale tankpas van MKB Brandstof kun je bij veel tankstations in heel Europa terecht. Met de bijbehorende app “Tanken met MKB Brandstof” kun je makkelijk de dichtstbijzijnde tankstations vinden. Zo kun je onderweg tanken waar het voor jou het handigst is.

  MKB Brandstof: De alles-in-één-oplossing

  Bij MKB Brandstof kun je niet alleen tanken, maar ook andere handige dingen doen voor je zakenreizen. Met hun internationale tankpas kun je makkelijk parkeren, tol betalen en zelfs je auto wassen. Dit maakt MKB Brandstof een handige alles-in-één oplossing voor internationale zakenreizigers.

  Beschikbaarheid van tankstations

  Met de app “Tanken met MKB Brandstof” kun je niet alleen zien welke tankstations bij hun netwerk horen, maar je kunt ook checken of een tankstation op dat moment beschikbaar is (groen bolletje) of vol is (rood bolletje). Op deze manier kun je snel een tankstation vinden als je onderweg bent, en bespaart je tijd en gedoe.

  Tips voor slim tanken

  Reis je veel voor je werk? Het is dan slim om op de kosten te letten bij het tanken. Hier zijn wat handige tips: Probeer tankstations langs de snelweg te vermijden, want die zijn vaak duurder (maar dat had je waarschijnlijk al door). Je kunt beter tanken voordat je de snelweg opgaat of in steden waar het meestal goedkoper is. Let ook op het tijdstip waarop je tankt, want de prijzen kunnen gedurende de dag veranderen. Over het algemeen zijn de ochtenduren vaak goedkoper dan de avonduren. Als je in landen bent waar tanken duur is vanwege hoge belastingen, zoek dan naar onbemande tankstations om geld te besparen.

  Latest Posts

  Mis dit niet!