zondag, april 14, 2024
More

  Laatste berichten

  De toekomst van elektrisch autorijden

  Het wegbeeld veranderd steeds meer en het milieu is al jarenlang een belangrijk onderwerp. Het is al langzaam in gang gegaan, door de overgang van benzine- en dieselauto’s naar elektrische auto’s. Het aantal volledig elektrische auto’s is in 2021 met 63% gestegen. Steeds meer mensen worden bewust van de milieuvervuiling en de voordelen van een elektrische auto. In dit blogartikel vertellen we je meer over de toekomst van je elektrische auto!

  Schoner autorijden

  Het is algemeen bekend dat rijden in een elektrische auto beter voor het milieu is dan het rijden op fossiele brandstoffen. Hierdoor is een elektrische auto een goed alternatief voor het dagelijkse vervoer. Elektrisch rijden is extra goed voor het klimaat wanneer je gebruik maakt van groene energie. Groene energie is energie die opgewerkt is uit duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen of windmolens. Onder elektrische auto’s verstaan we drie varianten: volledig elektrisch, plug-in hybrides en hybride auto’s.

  Bespaar je geld

  Het rijden op groene energie is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee want je bespaard op lange termijn heel veel brandstofkosten. De verwachting is ook dat je op termijn geld bespaard op de aankoopprijs van een nieuwe auto. Een elektrsiche auto heeft ook minder onderhoud nodig in vergelijking met een auto die rijdt op diesel of benzine. Een ander voordeel is dat een elektrische auto weinig tot geen geluid maakt, waardoor de overlast ook minder is. Een nadeel hiervan is dat mensen minder goed de auto’s kunnen horen en dit kan evt. meer ongelukken veroorzaken. De overheid stimuleert het elektrisch rijden door een lager belastingtarief voor laadpalen, lagere tot geen wegenbelasting, lagere tot geen aanschafbelasting en een gunstige bijtelling.

  Financiering

  Ben je enthousiast geworden over de koop van een elektrische auto? Dan is het handig om na te gaan hoe je dit gaat financieren, want er zijn talloze manieren om een auto te kopen. Een optie is bijvoorbeeld een auto kopen door middel van crypto. Tesla is de grootste fabrikant van volledig elektrische auto’s en was een van de eerste bedrijven die het betalen met cryptocurrency accepteren. Dit kan erge voordelen voor je hebben! Wil jij zelf ook een elektrische auto kopen, en benieuwd hoe dit werkt met crypto? Neem dan een kijkje op www.anycoindirect.eu. Hier kunnen verschillende grote cryptomunten gekocht en verkocht worden, hier kan je zoal Ethereum of Bitcoin kopen.

  Latest Posts

  Mis dit niet!