vrijdag, juni 14, 2024
More

  Laatste berichten

  Klem- en Spanplaten: Optimaal Beheer van Tandriemen

  Voor diverse types tandriemen biedt Kettingtechniek.nl een uitgebreid assortiment klem- en spanplaten aan. Deze essentiële componenten vinden hun toepassing bij eindige tandriemen, waarbij ze dienen om de uiteinden van de riem stevig te bevestigen aan machines of andere objecten.

  Standaard Tandriem Klemplaten

  Ons aanbod omvat klemplaten in verschillende configuraties, met of zonder gatenpatroon. De beschikbare groottes omvatten T5, T10, T20, AT5, AT10 en AT20. Daarnaast leveren wij HTD klemplaten met gatenpatronen voor HTD 3M, HTD 5M, HTD 8M, HTD 14M, evenals XL, L en H klemplaten met specifieke gatenpatronen.

  Diverse Types Spanplaten beschikbaar

  Indien u op zoek bent naar spanplaten, bieden wij diverse types aan, met of zonder gaten, en desgewenst voorzien van sleufgaten. Hieronder een overzicht van de beschikbare types spanplaten:

  • Type 1 – Spanplaat zonder gaten – T5, T10, T20, AT5, AT10, AT20
  • Type 2 – Spanplaat met sleufgat(en) – T5, T10, T20, AT5, AT10, AT20
  • Type 3 – Spanplaat met gaten – T5, T10, AT5, AT10
  • Type 4 – Spanplaat met sleufgat(en) – T20, AT20
  • Type 5 – Spanplaat met sleufgat(en) – T20, AT20

  Voor gedetailleerde technische specificaties en verschillen tussen de types verwijzen wij naar onze Technische documentatie.

  Maatwerk Klem- en Spanplaten

  Naast de standaard klemplaten bieden wij expertise op het gebied van klantspecifieke oplossingen. Deze op maat gemaakte klemplaten kunnen variëren in:

  • Standaard klemplaten met specifieke bewerkingen
  • Diverse materialen, waaronder aluminium, staal en kunststof. Raadpleeg onze databladen voor maatvoeringen of neem contact op met een van onze technici bij KTN.

  Spanplaten: Een Aanvullende Rol

  Een spanplaat, essentieel in het behoud van tandriemen, bieden stabiliteit en bevestigingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een spanplaat zonder gaten voor T5, T10, T20, AT5, AT10, AT20 of een spanplaat met sleufgaten voor T20 en AT20, ze dragen bij aan de betrouwbare werking van tandriemsystemen. Voor gedetailleerde informatie over spanplaten en hun specifieke toepassingen, verwijzen we u naar onze Technische documentatie.

  Aanverwante Producten en Informatie

  Ontdek ook onze tandriempoelies en riemgeleidingen voor een complete oplossing in tandriemtoepassingen. Voor meer gedetailleerde informatie over spanplaten, klemplaten, of andere producten uit ons assortiment, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons professionele team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw specifieke behoeften.

  Latest Posts

  Mis dit niet!