vrijdag, juni 14, 2024
More

  Laatste berichten

  Papieren tassen personaliseren

  Mede door het verbod op gratis plastic tassen in 2021 hebben papieren tassen enorm in populariteit gewonnen. Helemaal niet gek, want papieren tassen zijn betaalbaar en bieden veel personalisatiemogelijkheden. Daarom zie je tegenwoordig veel papieren tassen in de winkelstraat. Papier is daarnaast ook een stuk makkelijker en milieuvriendelijker te recyclen dan plastic en dit maakt papieren tassen tot een uitstekende keuze.

  Bedrukte en onbedrukte papieren tassen

  Vooral voor ondernemers zijn papieren tassen erg handig. Ze zijn goedkoop, makkelijk op te bergen en nemen niet veel ruimte in beslag. Zo kan je een aardig voorraadje tassen achter de toonbank hebben liggen, zonder dat dit in de weg ligt. Bij papieren tassen heb je de keuze uit onbedrukte of bedrukte papieren tassen. De meeste standaard onbedrukte tassen zijn wit of bruin, maar een vrolijke kleur is natuurlijk ook mogelijk.

  Je kan papieren tassen ook laten personaliseren met een logo of tekst. Hierdoor zal de papieren tas herkenbaar over straat gaan en weet men direct dat deze papieren tas bij jou vandaan komt. Een mooie manier om reclame te maken voor jouw onderneming. De goedkoopste manier van personaliseren is om een papieren tas in één kleur te laten bedrukken. Meer kleuren of in full color is natuurlijk ook mogelijkheid.

  Custom made papieren tassen

  Het mooie van papieren tassen is dat er veel mogelijkheden mee zijn. Zo kan je dus ook papieren tassen geheel op maat laten maken, zogeheten custom made papieren tassen. Je bepaalt dan zelf hoe jouw papieren tas er ook komt te zien, van top tot teen. Hiermee valt jouw papieren tas dus nog meer op. Dit is ook leuk voor op een beurs of als een goodiebag. Je kan veel informatie op de papieren tas kwijt en deze is geheel in eigen huisstijl. Opvallender kan het bijna niet.

  Laat papieren tassen online bedrukken

  Jij wilt papieren tassen laten bedrukken met jouw logo? Bestel deze dan gemakkelijk online bij BudgetGift.nl. BudgetGift biedt papieren tassen bedrukt of onbedrukt aan en ook geheel custom made is mogelijk bij ze. Naast een groot assortiment van diverse papieren tassen, ontvang je altijd een gratis digitale proefdruk van ze (mits onbedrukt natuurlijk), bieden ze scherpe prijzen en een uitstekende service. Kortom, voor papieren tassen ben je bij BudgetGift.nl aan het juiste adres.

  Latest Posts

  Mis dit niet!