vrijdag, juni 14, 2024
More

  Laatste berichten

  Wist je dat de Powermatic 3+ De beste Sigarettenmaker van dit moment is?

  Ben je op zoek naar de beste elektrische sigarettenmachine om thuis zelf sigaretten te maken? Uiteraard is stoppen met roken de beste en voordeligste keuze. Dit is beter voor je gezondheid en voor je portemonnee. Overweeg dit dus eerst voordat je een sigarettenmachine aanschaft.

  Met een sigarettenmaker kun  je in een handomdraai zelf je eigen sigaretten maken. De smaak is hetzelfde, aangezien alle tabaksmerken momenteel speciale volumetabak aanbieden om zelf sigaretten te maken.  Er zit weinig verschil tussen eigen gemaakte sigaretten en exemplaren uit de fabriek. Maar het zelf maken van sigaretten is niet altijd even makkelijk. Welk apparaat kun je hier het beste voor gebruiken? In dit artikel vertellen we je meer over de eigenschappen van de Powermatic 3 Plus Electrische Sigarettenmaker

  Waarom zelf sigaretten maken?

  Nu vraag je je misschien af: waarom zou ik zelf sigaretten maken terwijl ik ze ook gewoon in de winkel kan kopen? Het zelf vullen van hulzen heeft een aantal voor- en nadelen. Deze zetten we voor je op een rij. 

  De meeste mensen maken zelf hun eigen sigaretten om geld te besparen. De accijnzen op volumetabak zijn in Nederland nu eenmaal een stuk lager dan de accijnsen op kant en klare sigaretten. Uiteraard bespaar je met stoppen met roken het meeste geld. Maar lukt dit niet? Of wil je rustig afbouwen? Dan kan een sigarettenmaker uitkomst bieden. Hier maak je in korte tijd een hele hoop sigaretten mee. Bovendien kies je zelf hoeveel tabak je in de sigaretten stopt en bepaal je dus zelf de sterkte. Handig als je bezig bent met stoppen! En ook niet geheel onbelangrijk: de eigen gemaakte sigaretten proeven precies hetzelfde. 

  ✓ In korte tijd veel sigaretten maken

  ✓ Makkelijk én snel

  ✓ Bepaal zelf hoeveel tabak je gebruikt

  ✓ Smaak is hetzelfde

  Een bijkomend voordeel is dat je niet elke keer een nieuw pakje in de winkel hoeft te kopen.

  Nadelen

  Zelf sigaretten maken brengt  ook een aantal nadelen met zich mee waar je rekening mee moet houden. Zo kost het bijvoorbeeld veel tijd om zelf hulzen te vullen. Het maken van ongeveer 20 stuks duurt zo’n 5 minuten. 

  Daarnaast brengt het ook enigszins wat rommel met zich mee. Je maakt gebruik van losse tabak. Dit komt in de sigaret terecht, maar een deel blijft ook in de sigarettenmaker zitten of komt op tafel te liggen. Als je veel sigaretten maakt, zul je daarna het overige tabak moeten opruimen.

  ❌Het kost tijd

  ❌Losse tabak zorgt voor rommel

  En een algemeen nadeel is natuurlijk dat roken niet goed is voor de gezondheid.

  De Powermatic 3+: nieuwste en geavanceerde sigarettenmaker

  Wil je snel en eenvoudig sigaretten maken, en wil je het beste resultaat? De Powermatic 3+ van Sigarettenmakershop.nl  is een van de nieuwste en geavanceerde elektrische sigarettenmakers op de markt. Met een druk op de knop maak je perfecte sigaretten van fabriekskwaliteit. Ze zien er hetzelfde en ze smaken hetzelfde als sigaretten uit de winkel. 

  De Powermatic 3+ heeft alle goede eigenschappen van de Powermatic 2+. Maar dit apparaat biedt nog  meer gebruiksgemak en automatisering dan zijn voorganger. De Powermatic 3 verdeelt de tabak automatish: Met het grote tabaksreservoir maak je tot wel 30 sigaretten zonder bij te hoeven vullen.  Je vult het reservoir, plaats een lege huls in het apparaat en drukt op de startknop. En de sigarettenmaker doet de rest! 

  Latest Posts

  Mis dit niet!