woensdag, april 17, 2024
More

  Laatste berichten

  Wist je dat veel hotels beschikken over een privé zwembad?

  Ben je van plan om een luxe vakantie te boeken? En het liefst een hotel met privé zwembad of een gedeelde zwembad? Dat is pas genieten! Wist je dat sommige hotels beschikken over een Swim up kamer? Dit begint meestal bij 4 of 5-sterrenhotels. Maar wat is nu eigen een Swim up kamer?

  Wat is een swim up kamer?

  Een swim up kamer is een hotelkamer met directe toegang tot een zwembad. Zo kun je een duik nemen vanaf je eigen hotelkamer. In plaats van een balkon duik je meteen het zwembad in. Zo zijn er verschillende voordelen. Geen ligbedden? Geen probleem, want je hebt je eigen ligbed op je hotelkamer. Waar kan ik een Swim up kamer boeken? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen. De aanbod is beperkt en de vraag is aan de stijgende kant. Want een swim up kamer wordt steeds populairder. Daarom heeft Emre Kahyargil een website opgericht genaamd: Swimupkamer.nl. Hier kun je makkelijk alle hotels met swim up kamers vergelijken en boeken bij betrouwbare en bekende aanbieders.

  Wat kun je nog meer verwachten?

  Over het algemeen bieden swim up kamers dezelfde voorzieningen als andere kamers in het hotel of resort. Denk aan een kingsize bed, een flatscreen-tv, airconditioning, een eigen badkamers. Wil je een luxere hotelkamer boeken? Dat kan uiteraard ook. De meeste hotels in Turkije zijn op basis van All Inclusive verblijf. Een zorgeloos All In zonvakantie. Daarnaast hebben dit soort hotels ook een minimum aantal hotelkamers met privé zwembad. Dit is uiteraard iets duurder vergeleken met een swim up kamer. Maar voor de luxe en levensgenieters of denk aan een huwelijksreis is een hotelkamer met privé zwembad een aanrader.

  Populaire bestemmingen

  De meeste Nederlanders gaan voor een swim up kamer Griekenland. Dat is ook niet gek. Want Griekenland heeft gewoon een zonnig klimaat, gemiddeld heeft het land 250 dagen zon per jaar! Daarnaast zoeken ook veel mensen naar een swim up kamer Turkije. 

  Latest Posts

  Mis dit niet!