zondag, mei 19, 2024
More

  Laatste berichten

  7 interessante weetjes over de populaire Apple AirPods

  Al sinds het debuut van de Apple AirPods in 2016 en de AirPods Pro in 2019 is één van de belangrijkste verkoopargumenten van al deze AirPods hun eenvoud en gebruiksgemak. Open gewoon de case van je Airpods naast je iPhone, tik op verbinden en ze zijn klaar voor gebruik.

  Haal ze vervolgens uit deze beschermhoes, stop ze in je oren en je bent er nu klaar voor om oproepen te beantwoorden, naar muziek te luisteren en video’s te bekijken. Als je daarna een oordopje uit je oor haalt, dan zal de muziek ook automatisch pauzeren. Want de AirPods detecteren zeer intelligent wanneer ze in jouw oren zitten. Gemakkelijker kan het allemaal niet!

  Als je al een AirPods gebruiker bent of een AirPods Black Friday deal volgt omdat je behoorlijk nieuwsgierig bent naar deze fijne technologie. Bekijk dan ook zeker de onderstaande feiten over AirPods om jou hier nog meer inzicht in te geven. Van fascinerende statistieken tot gave functies over deze coole gadgets: hier zijn enkele interessante weetjes over de Apple AirPods!

  1. De populariteit van de AirPods

  De AirPods van Apple hebben de muziekindustrie stormenderhand veroverd met hun toegankelijke ontwerp en gebruiksgemak. Apple heeft sinds 2017 al bijna 400 miljoen AirPods verkocht en verdiende in 2022 alleen al bijna 14 miljard euro uit de verkoop van hun AirPods. De meeste AirPods worden in China gemaakt, terwijl sommige in Vietnam worden vervaardigt.

  2. De handsfree Siri functie in de AirPods Pro

  De AirPods Pro zijn de eerste oordoppen van Apple met een stembediening via Siri. De dragers ervan kunnen ‘Hey Siri’ tegen de stemassistent zeggen om deze te activeren. Dit in plaats van op de oordopjes of de iPhone te hoeven tikken. Maar om met Siri te chatten terwijl de muziek nog afspeelt, tik je gewoon simpel even op de zijkant van een Pod.

  3. De AirPods werken met niet-Apple producten samen

  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen de AirPods ook met andere apparaten dan die van Apple gekoppeld worden. Want met een niet Apple apparaat kun je de AirPods als een Bluetooth headset gebruiken.

  Op deze manier kunnen de Airpods met vrijwel alles gekoppeld worden. Er zullen geen problemen optreden zolang de Bluetooth verbinding maar sterk genoeg is en het apparaat binnen bereik is.

  4. De AirPods worden in 15 minuten volledig opgeladen

  Ook AirPods moeten voor gebruik opgeladen worden en bieden daarvoor de snelste oplaadtijd die er is. Als je beide Pods begint op te laden wanneer de batterij met de helft is afgenomen, dan bereiken ze beide binnen 15 minuten een batterijduur van 100%. Met één keer volledig opladen kunnen jouw AirPods vervolgens tot 5 uur luisteren of 3 uur praten meegaan.

  airdpods

  5. De AirPods Pro zijn waterbestendig

  Hoewel het niet wordt aanbevolen om ermee te gaan zwemmen. Hoef je niet bang te zijn om ze, de volgende keer dat er een regenachtige dag aanbreekt, buiten te dragen. Zorg er echter wel voor dat je ze eerst laat drogen voordat jij ze opnieuw gebruikt. Om er zo voor te zorgen dat ze niet met water verstopt raken.

  Voor alle sporten en activiteiten waar geen water bij betrokken is, zijn de AirPods Pro zweet- en waterbestendig. De oordopjes hebben daarvoor een IPX4 beoordeling.

  6. De AirPods ondersteunen draadloos opladen

  Elke door Apple geproduceerde AirPods Pro case ondersteunt draadloos opladen. Het bedrijf verkoopt op zijn website ook draadloze oplaadhoesjes voor de standaard AirPods van zowel de eerste als de tweede generatie. Je kunt zo’n case eenvoudig draadloos opladen door deze op een Qi compatibele oplaadmat te plaatsen.

  7. De Airpods die zoek zijn geraakt kun je op afstand terugvinden

  Als jij jouw AirPods per ongeluk kwijt raakt, dan kun je ze met de Zoek mijn iPhone app weer lokaliseren. Er zijn hier echter wel wat beperkingen aan verbonden. Dit is bijvoorbeeld een functie die je minstens één keer eerder had moeten gebruiken. Dit kan door deze functie op een iPhone, iPad, iPod touch of Mac te configureren.

  Welkom in de grote familie van AirPods dragers

  Apple’s AirPods oordopjes lijn is razend populair te noemen. Deze Apple AirPods hebben de wereld de afgelopen jaren dan ook stormenderhand veroverd en een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we naar muziek luisteren.

  Apple heeft op dit moment maar liefst drie AirPods modellen in het assortiment. Dat zijn de AirPods Pro 2022 in-ear oordopjes en de twee gewone versie AirPods. Afhankelijk van jouw budget en het type AirPods waarnaar je op zoek bent, is er voor ieder wel wat wils.

  Als je daarnaast de AirPods Black Friday deals nauwlettend in de gaten houdt, dan kun je deze zelfs voor een nog aantrekkelijker prijs scoren. Dan kunnen we jou daarna ook in de grote familie van AirPods dragers verwelkomen!

  Latest Posts

  Mis dit niet!